onsdag 12. august 2009

Tre herlige dager i Børgefjell

Det er nok tid i fjellet. Ingenting distraherer, ingenting forstyrrer. Ideer modnes og høstes.

Tankene går ofte til mine kjære. Jeg inspireres til å dvele litt ved det som var. Og det som kommer. Ofte i ly av vissheten om at livet, når alt kommer til alt, jo leves best når man tar seg tid til det.Magne

2 kommentarer:

 1. Ja, for de fleste er livet det som skjer en mens man er opptatt med å planlegge hva livet skal gi.......!

  Hilsen Ketil i Berglia

  SvarSlett
 2. Heisann fjellfanter
  Da er jeg hjemme igjen etter en liten ukes reis i Børgefjell. Jeg vil takke dere så mye for invitasjonen til å gå noen dager sammen med dere, og for et veldig hyggelig reisefølge.
  Ranserdalen ble mitt neste stopp etter at jeg forlot dere. Måtte bare se den sagnomsuste Ranserbua, som har gitt ly til mang en fjellvandrer opp gjennom årene. Jaggu stod den ikke til forventningene. Værbitt og utslitt med en halvannen meter høy dør, to brisker, et lite bord og en vedovn. Her lå det skjult mye erfaring og spenstige historier. Apropos hengebruer: jeg måtte snu midt på brua over til Ranserbua. Torde ikke å ta meg over der den svaiet kraftig i vinden og det knirket i treverk og skrek i vaiere. Vadet elva i stedet.
  Ferden derfra gikk sørover og så vestover i fjellheimen. Bare meg, stillheten og opplevelsene. Fritt for menneskelige inngrep og spor; virkelig et snev av villmarksfølelse. Herlige teltplasser ved bekker og tjern, med fjelltoppene rundt som naboer og den avslappende klukkingen som sovemedisin. På gjestelisten stod fjellfloraen, ørner, falker, reinsdyr, ryper og småfugler. Børgefjell var virkelig en opplevelse.

  Ønsker dere en riktig god tur videre på ferden. Og husk: det er reisen som er målet og IKKE målet som er reisen.
  Hilsen Willy og Johnny

  SvarSlett