søndag 12. juli 2009

Tunge bein, men lett om hjertet...


Denne uka har vært en hjertevarm uke. Det er så mange hjelpsomme imøtekommende mennesker! Jeg trudde hjertlighet var litt på vei ut jeg , men det er det virkelig ikke. Jeg har fått skyss til ryggsekk, jeg har blitt traktert med mat og vin..enda til husrom. Takk til koselige Mary på Kramboda som frakta sekken min og lot meg utørste meg på kaffe, og karane på Jokern Leirbu for hjelp til gjenglemte gåstaver, og skyss av ryggsekk Ikke minst var det aldeles deilig og komme til Sjoa Rafting etter en lang dag og få den servicen i dei flotte omgivelsene. Dere er topp! Tusen takk til Forfatteren av boka "vår lille FJELLFLORA" som kom og ga meg det flotte heftet. Det rare er at jeg flere ganger i løpet av turen har savnet akkurat et maken, og har uttalt det høyt. I Folldal ( på jokeren) dukka det opp en trivelig Sunnmøring som tok meg med på sightseeing til gruvene og kunne bistå med mange gode råd og tips. På denne asfalt etappen med vonde verkende føtter vart jeg virkelig både varm og lett om hjertet.

Nå går ferden videre mot Røros...jeg har hatt besøk av Cecilie her på Folldal, det har vært spising, sightseeing og litt natterangling,...Ann Hilde dukker opp i morgen med bobil.. :)Da blir det litt luxus...mat og vin og gode historier over en soloppgang..Bjørn, en kompis kommer på besøk på Røros...så dette er uken spekket av kos og velvære. Jeg trasker mine 10-12 timer hver dag..men kommer til og ta en dag eller flere fri om det passer. Kroppen kjennes sterk ut, og vil helst være i farta...Bak i min nye lille Fjellflora står det skrevet:

there are still bridges to cross
waters to swim
mountains to climb
and a life to live.

God sommer, Marita.

3 kommentarer:

 1. kompisen svarer: Heerlig Marita, så godt å høre at du får hjelp fra lokale helter. Fint med bitte litt luxsus. Ikke la det gå i hodet på deg, få det ned i beina og kom deg til Rørøs innen fredag. Der venter jeg med en Luxusklem:-)

  SvarSlett
 2. Hei Marita
  Dette er ei prøvehelsing (edb fungerer kanskje )
  Eg har lese bloggane så eg føler på ein måte at eg er på fjelltur av og til sjølv om det går mykje tid og krefter til helsevesenet akkurat no.
  Beste helsing Erling og Ragnhild

  SvarSlett
 3. Hei..Takk for hilsen..det funka. Jeg liker og vite att dere er med på tur. :) Klem.

  SvarSlett