onsdag 10. juni 2009

Stemningsrapport

Jeg mottok en sms fra Marita på formiddagen i dag, som jeg herved videreformidler:

"Det er på tredje dagen siden vi forlot Ljosland fjellstue. Vi har hatt regn, hagl, sludd og solgløtt - mange ganger... Selv gjøken gol i slyddbyga.
Hvitlyng, blålyng og molteblomsten har begynt å springe ut, og ved enden av snøbreen - en fin liten kvit en... Tenk, dette er heimen vår, senga vår og spisebordet vårt i mange uker og måneder!
Om akillesen kan jeg melde om moderate smerter.., men jeg er optimist.
I Setesdalsheiene er det hundrevis av små og store blinkende fjellvann, klukkende bekker og brusende fosser på denne årstida, før all snøen er smelta.
Fisken vaka så gale i går kveld.., vi var trette og mette.., den får hoppe og vake enn så lenge...
Vi hilser...
Magne og Marita"

14 kommentarer:

 1. Opptimist, jeg hvet det går bra til sisst.
  av Jahn Teigen...(hans ord blir mine)
  det må vere nydelig å gå der ute Marita, (gløm gnagsår og såre muskler) der er vel natur så det holder. Dokke to har en utrulig opplevelse vi andre berre kan drømme om.

  "Vi vandrer med freidig mot"

  klem fra meg! c",)

  SvarSlett
 2. Hei til begge og spesielt til Magne. Fantstisk å se at drømmen har blitt til virkelighet. Vi følger med der her fra Hadeland. Jan og Ailin

  SvarSlett
 3. Heisann i fjellheimen
  Pain is glory :)....som det så fint heter
  Stå på begge to, følger med dere hver dag. Skal bli moro å "besøke" dere når dere passerer Nord-Trøndelag. Hvis det da ikke er så mye godsaker i Depotkassene at fristelsen blir for stor....

  Mvh Willy - som tror dere må ha det kjempeflott der ute
  Sender med et dikt på veien:

  Hvem eier alle skogene
  hvor dyrene holder til,
  og eng og strå og busker små
  og solens bleke ild

  Hvem eier hvert et kjølig vann
  som blinker på min vei,
  og stjernene, og stillheten,
  hvem andre vel enn jeg

  SvarSlett
 4. Hei Marita ! Kjekt å høre at det kun er moderate smerter i akilles :) Dette er tydelig en familiesvakhet..jeg stresser rundt på jobb..,messe denne uken, og Tyrkia neste..skulle hatt meg noen dager med fuglekvitter eg og :) You never walk alone !
  Mvh Kenneth

  SvarSlett
 5. Hei Marita!
  Endeleg på nett, ny datamaskin. So no skal eg halde meg oppdatert.
  Forstår at du og din gåkompis har ein flott tur, trass i gnagsår og smerter i akillesen. Kryssar finngrar, hende og føte, og håper at du ikkje blir verre. Ej må sei at du e ei tøffe dame som det står stor respekt av. God tur vidare. Skal helse masse frå Magni og Ola også, har låvd å halde dei oppdaterte. Dei tenkje på dej dei også.

  Stor klem frå Olaug

  SvarSlett
 6. Hei Marita.
  Du er kjempetøff! Visste ikje om denne bloggen før for to dagar sia. Då hadde eg storfint besøk frå Fosnavåg. Tante Anne-Marie, Elin, Hildegunn,Inger-Grete og Sølvi Janne. Gjett om vi hadde ein kjekk dag med mykje mimring og latter. Vil berre ønske deg ein flott tur vidare. Følger med.....Hilsen Elise.

  SvarSlett
 7. Hei Magne!
  Moro å følge med dere. Forstår at dette går fykende, på tross av "småproblemer". På Nordgarden har vi hatt en fin og varm sommerdag idag, håper dere har hatt det samme fine været. Fortsatt god tur. Tvi tvi. Me heier på dikkan!!!!
  Hilsen Kari, Knut og Tove

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Heisan, følte det var på tide med en liten hilsen her fra oss igjen. Det er ei stund sidan det har komt nytt fra Dere. Håper det går bra med dere og at akillesproblema er på bedringens vei. Skal hilse so mykje fra Marianne, Eirik, Tora og Sara

  SvarSlett
 10. Hei alle sammen, vi setter veldig pris på hilsner! . Jeg har fått låne pc på dyranut fjellstue. Verden er ikke stor,ho som jobber her og jeg har felles kjente på Svalbard,,,og ho har to huskyer rett utenfor vinduet mitt. koslig.!

  SvarSlett
 11. Hei Olaug..det var koslig! Du får holde dem oppdatert og hilse fra fjellene. Jeg har fått tilsendt magneter fra Magny og er da sikkert snart smertefri. God sommer til deg og dine.

  SvarSlett
 12. Hei Elise. Jeg tviler ikke på att den buketten damer fant noe og le og more seg over!.Skulle gjerne vært der sjøl.

  SvarSlett
 13. Hei Willy...Ligg unna kassene :) Vi får heller kose oss en kveld på innstua..herved invitert!

  SvarSlett
 14. Hei Tonny...hils tilbake til alle sammen.
  Det må du også gjøre Kenneth..du må gjerne komme og holde meg med lag..det er nok fuglekvitter til oss begge..God sommer og ferie til dere alle.

  SvarSlett