onsdag 20. mai 2009

TIDEN KOMMER FORT FORT FORT............

,
Takk igjen til COOP MEGA ( Fosnavåg) og Britt Inger som slapp meg inn på det aller helligste og lot meg låne vakumpakkemaskina deres.


Nå er laksen som jeg har styra med i flere uker vel forvart i plasten sin.


Jeg har også vært på besøk på Solhaug Hundepensjonat denne uka, det var en hyggelig opplevelse. Jeg er imponert over Egil og Maria som mista alt dem eide i en brann like før jul, men som dem sier, vi har hverandre, og de 3 guttene våre. Heldigvis var ikke kennelbygningen berørt av brannen. http://www.123hjemmeside.no/solhaug-hundepensjonat

En av de fastboende på Solhaug.
Er dette Trulte, mon tru? Jeg vart i alle fall sjarmert!



En av ukas brølere fant sted på polet. Jeg skulle bestille min favoritt vin..La Vinje Private Selection...og klarte og bestille feil vin.. 24 flasker feil vin!! Griseflaks att jeg fikk den rette vinen i tide.( i dag) så jeg får dem i depokassene. ( Jeg skal ikke drikke alt sjøl, alsååå)



Det lukter deilig kanel og ananas i huset nå om dagen...nå er det frukt til frokostgrøten/frokostmixen som er i tørka...


Nå er det bare en uke igjen til jeg må leverer hundene fra meg, og sette meg selv på bussen sørover...Tenk det!! Nå teller vi dager!



Marita
















3 kommentarer:

  1. hei på deg Marita!!!

    ja no er hundene plassert, og du er undervegs.
    trur nok det blir en minnevedig tur

    SvarSlett
  2. ops....
    der gikk det rett inn

    SvarSlett
  3. Takk for skyssen..og fin tur på Frostadtinden.:)

    SvarSlett