tirsdag 12. mai 2009

NÅ FLYTTER JEG UT...(Ryddigere der!)

Nå råder det herligste kaos i heimen min.( og hode mitt)....men jeg har et system! Jeg roter litt med hvilken dag det er..og jobber hardt på natta. Jeg møter på feil dag til tannlegen,men det går fint, fordi jeg ligger en dag foran.:) I natt låg jeg på ryggen i en vårvill elv og kava noe inderlig...jeg hadde ramla på glatte steiner med 20kg på ryggen, det var strabasiøst å ligge under vann i timesvis....utrulig hvor lenge man klarer seg!. Jeg vet ikke hvordan det går, men det blir vel kanskje reprise til natta, eller forsettelse følger... Jeg har også starta hamstringen, jeg er en kostfreak..da krevest det mye forarbeid og planlegging. Turkompisen min spiser rått og råte, påstår han da..så han tar litt lettere på saken.Jeg fikk en god del AXA Havregryn og frokostblanding, masse nøtter og sjokolade hos COOP MEGA (FOSNAVÅG) i dag. TUSEN TAKK!..Det er ikke lett å forestille seg hva man spiser på en så lang tur.Nå er frokost for 130 dager i hus. Den består av havregrøt med nøtter og tørka frukt hver dag hele uken..på søndager spiser jeg nøtter og tørka frukt med havregryn. Jeg er ferdig og tørke 30-40 kg laks, denne spiser jeg gjerne sammen med potetstappe. Nå skal jeg tørke epler,
ananas, og blomkål, og masse hvitløk. Masse!!


Nå er det også heilt klart at Owie og Ravna skal være på SOLHAUG HUNDEPENSJONAT inni ENGESETDALEN. Dem var veldig imøtekommende! Owie og Ravna får med hundehusa sine, og får ligge ute i egen luftegård..slik dem har gjort i 10 og 14 år. Det er bra!! Ellers må jeg lære meg min nye GPS..og telefon..filmkamera, samt sende innlegg og bilder direkte fra mobil til bloggen
vår...Hjelp!
Marita

4 kommentarer:

 1. hallllllllllooo, det høres kaotisk ut inni ditt hode. hehe, Det var det jeg visste, du har allerede gått turen Norge på langs mange ganger..... og det før du starter.
  Du er så flink til å planlegge og forberede deg Marita at er det noen som klarer denne turen så er det DU.. Lykke til. c",)

  SvarSlett
 2. Tusen takk,Ann Hilde.Du har heilt rett,jeg har tusla litt fram og tilbake noen uker nå :)
  Det skal ikke stå på forbredelsene.Håper knær og andre litt utsatte deler holder da..jeg skal prøve å være forsiktig..

  SvarSlett
 3. Hei! Kjenner meg igjen i forberedelses manien! :) Nå er sekken endelig pakket og satt bort i skapet slik at de siste eksamensforberedelsene kan prioriteres. Drar opp til Nordkapp på mandag og begynner å gå tirsdag 26 mai. Sees på veien - god tur! :)

  SvarSlett
 4. Så koslig! Jeg håper virkeleg våre veier møtest.Lykke til..spis godt og kvil når du kan ;).Jeg må jo på et eller annet vis klare og følge med hvor du er i løypa.
  På gjensyn!!

  SvarSlett