fredag 20. mars 2009

Ting skjer...

Det er mye som skjer nå om dagen! I dag har jeg hatt Vestlandsnytt på besøk, det er litt små spennende. Jeg har takka nei til Sunnmørsposten, det blir litt for mye.....Det var også en reportasje i Næravisa (Volda/Ørsta) sist uke. Det er mulig jeg legger disse reportasjene ut på nettsida vår... Alfa skoa mine er kommet, på høy tid å gå dem inn! Jeg har vært på beintett- hetsmåling å fått vite at jeg er beinskjør i en ryggvirvel. Jeg har fått en deilig ullpose fra Gullull å ha i soveposen på kalde netter, så nå har jeg tenkt å sove utendørs så jeg får testa den ut litt. Der er så godt som avgjort hvor hundene skal være på ferie når matmor er på tur, det blir nok på Solhaug hundepensjonat inni Engesetdalen. Ellers skal eg på ultralyd med en fot jeg egentlig skulle ha operert i januar....lang historie, jeg får komme tilbake til saken vist det skjer noe på ultralydundersøkelsen til tirsdag.
Jeg er endelig i farta igjen etter 3 uker med hoste og pust på linje med en som røyker 80 om dagen. Det er HIMMELSK å få sin daglige fjelltur igjen...om ikke lenger enn opp på Hornseten.

Marita

2 kommentarer:

  1. Lykke til på ultralyd med foten Marita :)

    Krysser fingre for deg, Berit

    SvarSlett
  2. Hei Berit. Veena i låret er ikke i funksjon, heller bare til besvær.Legene ville ikke fjerne den uten å være sikre på att den var ødelagt.Dette fordi jeg er bypass operert og ville muligens senere trenge den til hjertet..men den er ikke brukandes.....Jeg håper jeg kan få den ut før jeg starter på turen...men da må det skje raskt.

    SvarSlett